Soluții originale cu metode digitale

Compania noastră este pasionată de inovație și dezvoltare IT. Printre cele mai importante produse ale noastre se numără sistemele de control al accesului, sistemele de pontaj, soluțiile de gestionare a datelor din tahograful digital și diverse sisteme de senzori. Pasiunea noastră este să facem față provocărilor și să le rezolvăm cu ajutorul cunoștințelor digitale.

Află mai multe

28

țări în care suntem prezenți cu produsele și serviciile noastre

11 000 buc.

de terminale de control al accesului cu cititor RFID fabricate și vândute

70 000 buc.

de instrumente de descărcare a tahografului digital Tacho2Safe produse și vândute

250 000+

angajați care se bucură deja de posibilitățile oferite de Optimoo

Servicii de dezvoltare software și hardware

În ultimii 15 ani, ne-am dezvoltat propriul portofoliu de produse și servicii. Am decis să ne aventurăm în dezvoltarea de sisteme externalizate. Am înființat o echipă de proiect cu experiență, capabilă să se ocupe de proiecte complete, de la scheme electronice la dezvoltarea de servicii de cloud. Avem capacitatea de a asigura fiecare fază, de la dezvoltarea de software la proiectarea hardware și la programarea firmware-ului, inclusiv transferul către producție.

Citește mai departe

Lucrul în echipă

Avem o echipă de proiect cu experiență, capabilă să se ocupe de proiecte complete.

Agilitate

Avantajul nostru este agilitatea unei echipe mici.

Inovație

Suntem pasionați de inovație și dezvoltare IT.

Nu există imposibil

Întotdeauna putem veni cu o soluție rapidă și originală.

Echipa noastră

SVT este locul în care tehnologia întâlnește soluții creative și inovatoare. Fiecare membru al echipei SVT este dedicat găsirii de soluții la probleme la care nu v-ați gândit. Inovațiile tehnice, înfruntarea provocărilor cu entuziasm, colaborarea eficientă și munca în echipă sunt cele mai importante valori fundamentale ale noastre. Încercăm să facem ceea ce trebuie, la momentul potrivit, folosind cunoștințele echipei noastre, menținându-ne curiozitatea și perseverența.

Echipa SVT

Top referințe